Ambitieus MKB


Ambitieus MKB - Voorjaar 2020


Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en circulariteit. Deze transitie vraagt bedrijven, consumenten en overheden sneller en innovatiever in te spelen op technologische ontwikkelingen. Tegelijkertijd biedt deze transitie kansen voor de ambitieuze speler binnen het MKB.


Met het unieke ‘Ambitieus MKB’ programma bieden LIOF, Rabobank –met ondersteuning van het Business Innovatie Team Limburg en de Brightlands Innovation Factory in een gezamenlijk ontwikkeld programma, MKB-bedrijven de handvatten om deze kansen te grijpen en koploper te worden binnen hun eigen expertisegebied.

‘Ambitieus MKB’, in vijf stappen klaar voor de toekomst:

FASE 1

Begrijp je Business Model

FASE 2

Begrijp het hoger doel

FASE 3

Anders denken

FASE 4

Get Out of the Building

FASE 5

Plan van aanpak


Duur van het programma


Het ‘Ambitieus MKB’ programma heeft een doorloop tijd van vier maanden en bestaat uit negen bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden plaats op unieke, maar vooral innovatieve locaties in Limburg.


Deze acht deelnemers gingen je voor

 • Hans Rietveld
  Zeer leerzaam, ook de input van de bedrijven die meedoen is zeer positief en ik denk dat we daar veel uit kunnen halen.
 • Mark Verhallen
  Inhoudelijk moet ik eerlijk zeggen vind ik echt goed, zowel de kaders die jullie aanbieden, als ook de manier waarop. Super snel en praktisch toepasbaar, dat spreekt mij echt wel aan. Daarnaast vind ik de sfeer en de entourage erg goed, laagdrempelig en open met veel discussies.
 • Frits Cox
  Ik vind het programma goed. Het programma heeft diepgang en vooral wat ik erg prettig vind is de terugkoppeling vanuit de groep, vanuit de specialisten die erbij zitten en de manier waarop je plenair samenwerkt. Dat vind ik het grote voordeel van het programma.
  Frits Cox
  Madolex Group
Apply now